Verslag - Stepping Stones 8e op NK Carrousel 2012. ( H-poule)

Eindelijk was het dan zover...Het NK van de Stepping Stones.
Voor de allereerste keer deden wij hieraan mee, ontzettend spannend maar jeetje wat een leuke ervaring, iets om nooit te vergeten..

We moesten vroeg op dus om half 4 de wekker gezet. Het was half 2 dat ik voor het eerst wakker werd, nog 2 uurtjes "slapen"  voordat ik er echt uit moest om richting Schoteroog te gaan.

We waren allemaal op tijd. De paarden waren de avond ervoor al ingevlochten maar werden nu nog even nagekeken of de knotjes nog vast zaten en door nog een borstel over ze heen te halen.

De beenbeschermers werden om gedaan, echt grappig om te zien dat de paarden dat niet gewend zijn...

Toen waren we zelf aan de beurt, de haren werden gekamd, de spelden erin gestoken en de plastrons werden nagekeken door onze Gerda....
We moesten nl. zoveel mogelijk klaar staan zodat wanneer  we bij Manege de Eenhoorn aankwamen, alleen de jasjes en caps nog op hoefden te doen. Dit omdat we als allereerste onze manoeuvre rijden.

Trailers werden klaar gezet en de paardjes konden ingeladen worden, hup naar Manege de Eenhoorn te Blokker, er was nog wel een mankement met 1 trailer, maar dat werd al snel opgelost, en konden we op weg....

Aangekomen in Blokker, kwamen de zenuwen meer en meer. Iedereen naar de manege even rondsnuffelen en het toilet was al snel bezet.
De paarden werden uitgeladen en daar stonden we dan samen met Franky's kids en de paarden

Even de paarden laten lopen zodat ze het terrein konden verkennen, je zag ze rond kijken.
Sjabrak en zadels erop, bit erin, en knallen maar.
Suikerklontjes voor de paarden, en wij werden toegestopt met drinken, snoep en koek om de zenuwen onder controle te houden!
Dames bedankt. We konden ons omkleden in de bus van Jos, die had het maar druk met al die meiden en een enkele man...

Daar gingen we de bak in om in te rijden, pfff wat een spanning, hopen dat het allemaal goed gaat.
Nancy gaf ons nog instructie en vooral blijven ademen. We gingen ons "spelletje spelen" (redactie: Dit is de manier van in rijden ;-) ), hoefslag volgen en de volgende op de volte.

De tijd tikt door en ja hoor we konden de grote binnenbak in om onze manoeuvre te rijden. We gaan knallen, we gaan ons opperste best doen!
Publiek en jury zaten klaar om naar ons te kijken.

Het is zover, en dan na 15 minuten is het voorbij, we hebben het gedaan. Nu al ?? , we willen eigenlijk nog een keer, maar nee het is echt voorbij!!

Ik kan alleen maar zeggen dat we ons uiterste best hebben gedaan na veel oefenen, oefenen, oefenen en dat we bloed, zweet en tranen hebben gelaten om dit mee te maken en dat we volgend jaar zeker weer willen gaan knallen voor 3000%.

Hieronder het resultaat
 

Aankomende evenementen