Verslag - Tout Venant 4e op NK Carrousel 2012. ( D-poule)

In vervolg op het verslag van 2011, waarin het magische getal twee was, is gebleken dat dit getal achteraf niet gedeeld, maar vermenigvuldigd moet worden.

VIER =  het getal van 2012  (een schrikkeljaar dus deelbaar door 4)

Ondanks dat ik voor de 2e keer niet op Volumia reed, is het mijn 4e deelname, Ondanks dat wij voor de 2e keer in Nieuwe Wetering startten, zijn hier wederom als 4e geëindigd.
Dit alles dan ook in de 4e poule (D), in het jaar dat onze commandant 10x4 is geworden!

VIER  =  een heilig getal, vier jaargetijden, 4 windstreken, 4 elementen…
Onze wedstrijddag is “heilig” verlopen, de sfeer is goed, het weer zit mee, de paarden zijn weer superbraaf, het transport ( ik vind het altijd weer een hele tour)loopt ook weer gesmeerd.

We hebben gereden voor wat we waard zijn, en de support van onze mede carrousellers, familie en vrienden is overweldigend, en hartverwarmend.
Zoveel helpende handen, je zou er ster allures van krijgen. Ik wil hierbij ook even van de gelegenheid gebruik maken om DENNIS en MANON extra in het zonnetje te zetten, zij zijn toch ieder jaar weer van de partij en met wat een inzet, geweldig!!

Onze manoeuvre, werd goed gewaardeerd, de uitvoering… kan altijd beter. Op naar het volgende jaar, een nieuwe kans, we gaan er voor..Nog strakker, gerichter, flitsender rijden.

Conclusie:
Het blijkt dat als wij ons rijplezier delen,  het zich vanzelf vermenigvuldigd.
Het aantal carrousellers in onze vereniging groeit, en bloeit!
Op naar 2013 dat  moet wel geluk brengen!!
Sportieve groet, Cocky Velu.

Aankomende evenementen